Select Page

De succesvolle CrossFitbox Crossfit Dordrecht (de eerste officiële box in Dordrecht werd geopend in 2017) is zo goed bezig dat ze op de huidige locatie in Dubbeldam niet meer verder kunnen groeien. Met meer dan 200 fanatieke leden willen ze gaan uitbreiden met een grotere box en hebben hun oog laten vallen op de plannen van Sportwerf de Biesbosch.

Arnoud Gregorowitsch (CrossFit Dordrecht) hoorde over de plannen en mogelijkheden van Sportwerf de Biesbosch en nam contact op met de initiatiefnemers. Met CrossFit Dordrecht trainen we conditie, kracht en techniek waarmee totale fitheid wordt bereikt. Deze sport is voor iedereen geschikt doordat bij iedere oefening de intensiteit en weerstand op maat wordt aangepast. CrossFit Dordrecht bestaat uit een community van ruim 200 leden die wekelijks door te tillen, gooien, duwen, trekken, stoten, klimmen, springen en rennen hun lichaam trainen. De CrossFitbox verbindt mensen en zorgt ervoor dat iedereen welkom is en kan sporten op zijn/haar eigen niveau. We hebben vaste leden en regelmatig sluiten nieuwe mensen zich aan, bij ons is iedereen welkom op zijn / haar eigen niveau. Niet voor niets luid een van onze BOX rules, “leave your ego at the door” omdat iedereen bij ons gelijk is, hoe fit of sterk je ook bent.

Juist die verbindende functie en het laagdrempelige aanbod zorgt voor een goede match met het concept van Sportwerf de Biesbosch. Wij richten ons op het ‘nieuwe sporten’ en willen een ontmoetingsplaats voor sport en beweging zijn op een schitterende locatie. CrossFit voegt echt iets toe aan de diversiteit van het aanbod. Bovendien is CrossFit Dordrecht een bewezen sterke lokale sportaanbieder en daardoor een sterke partner voor Sportwerf de Biesbosch. 

Arnoud: “Op onze huidige locatie kunnen we niet verder groeien maar in Sportwerf de Biesbosch zien we kansen om dit wel voor elkaar te krijgen. We willen samen met onze leden op deze manier een sterke doorstart maken. En de omgeving biedt voldoende kansen voor verdere groei! Arnoud ziet het al helemaal voor zich in ieder geval! “Het industriële karakter van de Biesboschhal past weer uitstekend bij onze sport. Hoe tof is het als we straks in een oude scheepswerf CrossFit kunnen aanbieden. Ik zie het al helemaal voor me! En we maken nu al gebruik van scheepstrossen om onze workout te doen he ….”